A la carte
Herunder kan du se alle vores retter og sammensætte lige præcis den menu, der passer til dit arrangement og dine gæster. Vores menuer skifter løbende og følger årstidens sæson.
Priser er pr. ret pr. kuvert inkl. moms. Skriv til bestil@sendflerekrydderier.dk for mere information og bestilling.
Varme retter
- Buttersauce – krydret og cremet buttersauce med aubergine og kikærter, toppet med frisk koriander. Serveres med ris. 165,-
- Cambodiansk Curry – krydret gryderet i kokosmælk med aubergine, sødekartofler, kikærter, citrongræs, limeblade og frisk koriander. Serveres med ris. 165,-
- Mellemøstlig-inspireret tagine – gulerod, fennikel, oliven og saltsyltet citron. Serveres med cous cous og friske urter. 165,-
Tilkøb årstidens salat + 35,- pr. kuvert.
Små retter
- Ovnbagt spidskål med frisk timian og citron på estragoncreme. 75,-
- Blandede tomater bagt i oven med oliven, chili, hvidløg og basilikumsolie. 75,-
- Dybstegt blomkål med cremet tahina, ristede hasselnødder, persille og granatæble. 75,-
- Bagte auberginer med sumak rødløg, feta, persille og ristede pinjekerner. 65,-
- Spicy libanesisk batata harra med frisk koriander og chili, serveres med labneh. 65,-
- Grillede rodfrugter – persillerod, pastinak, gulerødder, rødbeder. Serveres med fetacreme og za’atar. 65,-
- Sprøde linsepakora med varme krydderier og frisk koriander (3 stk). 45,-
- Feta/mozzarella rulle i sprød dej med frisk mynte og persille (1 stk). 25,-
Salater
- Rødbede, æble, gulerødder, persille og feta. Hertil dadelsirup-vinaigrette. 45,-
- Tabbouleh – frisk persille, frisk mynte, tomater, forårsløg, fin bulgur og masser af friskpresset citronsaft smagt til med sumak og krydderier. 55,-
- Fyldig salat med linser, bagte sødekartofler og peberfrugt, frisk persille, frisk mynte og rucola. 55,-
Dip
- Somalisk chilichutney på base af friske tomater med dadler og tamerin. 45,-
- Hummus toppet med ristet kikærter, spidskommen og persille. 45,-
- Labneh – cremet yoghurt toppet med feta, oliven, citron, persille. 45,-
- Babaganoush – cremet aubergine dip med citron og granatæblekerner. 45,-
- Muhammara – mellemøstlig peberfrugtedip med bagte peberfrugter rørt med ristede mandler og hvidløg. 45,-
- Tzatziki – græsk yoghurt med agurk og hvidløg. 45,-
- Raita med mangochutney, frisk ingefær, hvidløg og mynte. 45,-
- Fetadip med frisk citronskal og zaatar. 55,-
Brød
- Sprøde arabiske brødchips krydret med zaatar og sumak. 35,-
- Arabisk inspireret gastrobrød med nigellafrø, olivenolie og spidskommen. 35,-
- Fladbrød med hvidløgsolie og koriander. 45,-
Dessert
- Portionsanrettet cheesecake tilsmagt med orangeblomstervand, crunchy bund og toppet med pistacienøddekerner. 55,-
- Svampet rabarber/mandelkage med cremefraiche tilsmagt med mynte. 55,-
-
Portionsanrettet trifli med makroner, årstidens frugtkompot, skum og sprød nøddeknas. 55,-
Bestilling
Skriv til bestil@sendflerekrydderier.dk for mere information og bestilling.
Levering
Vi leverer catering i transportfade og/eller i små glas, som efter ønske og udtryk kan sættes på bordet. Varme retter leveres i termokasser og er således klar til at blive serveret for jeres gæster, når de kommer. Ønsker man porcelæn eller andet service, skal man selv sørge for dette. Ønskes der takeaway-emballage, skal dette aftales på forhånd og vil medføre et ekstra gebyr.
Vi leverer i hele Københavnsområdet og har fokus på at bruge så lidt engangsemballage, som muligt. Derfor bliver emballage og termokasser også afhentet igen efter aftale. Pris for levering og afhentning starter ved 550 kr. Ved forgæves kørsel for afhentning opkræves et ekstra transportgebyr. Ønsker I selv at tilbagelevere service, skal dette aftales.
Se også
Lej vores spiserier
Vores to spiserier ligger i hjertet af Nørrebro. Med plads til 100 spisende gæster, et dejligt gårdmiljø og en scene til musik og underholdning, er vores spiseri i Nørre Allé den perfekte ramme for dit arrangement, hvad enten du skal holde bryllup, konfirmation, 50-års fødselsdag eller julefrokost for hele firmaet.
I vores spiseri i Nørrebrohallen har vi plads til mere end 200 gæster. Derfor er spiseriet især egnet til større arrangementer, receptioner og lignende.