Folkekøkken på Nørrebro

Flere aftener om ugen inviterer vi til folkekøkken på Nørrebro – i vores to caféer. 
Til folkekøkken serverer vi smagfulde og krydrede retter, der spicer din aftensmad op og gør hverdagen til en fest. Vi lægger stor vægt på økologi, bæredygtighed og sæsonens grønne råvarer.

Folkekøkken på Nørrebro kan opleves i Send Flere Krydderier på følgende dage:
Nørrebrohallen hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.
Union hver onsdag og torsdag.

Det er ikke fællesspisning på den måde at alle skal komme på samme tid. Vi er mere inspireret og respektere folk forskellige kalendere, så man kan komme frit på aftenen. Vores folkekøkken er et sted hvor folket samles og vi serverer maden som sharing style ved bordet når i er mere end 4 personer. Du kommer derfor som det passer og alt foregår helt uformelt i en afslappet atomsfære.

Vi anbefaler at du køber billet til arrangementet men alternativt hvis antallet kan ændre sig, så book et bord. Der gives ikke penge retur for booket billetter og en billet kan kun bruges på den valgte dag.

Send Flere Krydderier
Kulturhuset Union
Nørre Allé 7 – 2220 København N

Hovedret:
Spinat lasagne med beluga linser.
Serveres med salat

***Kan også serveres med hakket oksekød***

Hovedret:
Cambodiansk curry på kokosmælk. Søde kartofler, aubergine & kikærter.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Buttersauce med gulerod, sweet potato & store tomater.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Linse bolognese med gulerod, pastinak og revet squash.
Serveres med pasta, parmesan & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Dahl med røde linser, koriander & agurk-mango raita.
Serveres med salat

***Kan også serveres med kyllingespyd***

Hovedret:
Rød curry med svampe, gulerod & citrongræs.
Serveres med frisk basilikum, ris og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Morgh Barek med spinat, kartofler & aubergine.
Serveres med bulgur og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Spinat lasagne med beluga linser.
Serveres med salat

***Kan også serveres med hakket oksekød***

Hovedret:
Cambodiansk curry på kokosmælk. Søde kartofler, aubergine & kikærter.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Linse bolognese med gulerod, pastinak og revet squash.
Serveres med pasta, parmesan & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Chili sin carne med kidney bønner, blad selleri, gulerod.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Tagine med oliven, saltsyltede citron og grøntsager.
Serveres med cous cous & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Buttersauce med gulerod, sweet potato & store tomater.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Bagt aubergine med linser, rødløg & tomatkompot. Gratineret med gærflager.
Serveres med stegt tofu og salat

***Kan også serveres med kyllingelår i stedet for tofu***

Hovedret:
Morgh Barek med spinat, kartofler & aubergine.
Serveres med bulgur og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Chili sin carne med kidney bønner, blad selleri, gulerod.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Send Flere Krydderier
Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208 – 2220 København N

Hovedret:
Daal med saltsyltede citroner & yoghurt.

***Kan også serveres med kylling***

Salat:
Dagens salat

Hovedret:
Tagine med gulerødder, løg & squash.

***Kan også serveres lammekød***

Salat:
Cous cous salat

Hovedret:
Rød curry vegetar med svampe, peberfrugt, citrongræs & gulerod. Ssrveres med ris.

***Kan også serveres med kylling***

Salat:
Dagens salat

Hovedret:
Yoghurt marineret tofu eller kyllingelår.
Serveres med sweet potatofries og chilimayo.

Salat:
Dagens salat

Hovedret:
Buttersauce med søde kartofler & aubergine. Serveres med ris.

***Kan også serveres med kylling***

Salat:
Dagens salat

Hovedret:
Chili sin carne med kidney bønner, blad selleri, gulerod.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Chili sin carne med kidney bønner, blad selleri, gulerod.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Rød curry med svampe, gulerod & citrongræs.
Serveres med frisk basilikum, ris og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Tagine med oliven, saltsyltede citron og grøntsager.
Serveres med cous cous & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Morgh Barek med spinat, kartofler & aubergine.
Serveres med bulgur og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Spinat lasagne med beluga linser.
Serveres med salat

***Kan også serveres med hakket oksekød***

Hovedret:
Hariri med linser, kikærter & squash.
Serveres med små pasta og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Grøn curry med champignon, citrongræs & gulerod.
Serveres med frisk basilikum, ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Rød curry med svampe, gulerod & citrongræs.
Serveres med frisk basilikum, ris og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Linse bolognese med gulerod, pastinak og revet squash.
Serveres med pasta, parmesan & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Cambodiansk curry på kokosmælk. Søde kartofler, aubergine & kikærter.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Hariri med linser, kikærter & squash.
Serveres med små pasta og salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Tagine med oliven, saltsyltede citron og grøntsager.
Serveres med cous cous & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Buttersauce med gulerod, sweet potato & store tomater.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med kylling***

Hovedret:
Grøn curry med champignon, citrongræs & gulerod.
Serveres med frisk basilikum, ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Hovedret:
Chili sin carne med kidney bønner, blad selleri, gulerod.
Serveres med ris & salat

***Kan også serveres med oksekød***

Varieret frokostordning

Med en frokostordning fra Send Flere Krydderier får I mad lavet fra bunden og med stor kærlighed til verdens krydderier. I vores køkken lægger vi vægt på økologi og bæredygtighed, og så tager vi altid udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer.

0
    Indkøbskurv
    0
    Din kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top